Velcro® rzep miękki (pętelki) 38mm

Symbol: E00103833019925

Oryginalny produkt VELCRO® Część miękka (pętelki, flausz) Szerokość 38mm

Dostępność: 500 metry bieżące
1.75
metry bieżące
Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 48 godzin
Cena przesyłki:
3.1
  • Odbiór osobisty 0
  • Paczkomat® InPost 3.1
  • Paczkomaty InPost 3.5
  • Kurier InPost na adres 3.5
  • Kurier InPost na adres 4.3
  • Poczta Polska - Europa 7.8
  • Kurier Europa 16

Pętelka (część miękka) do wszycia marki VELCRO®. Taśma spełnia wymagania Mil Spec A-A-55126B Type 2, Class 1.

 Ta standardowa taśma nadaje się zarówno do maszynowego jak i ręcznego szycia. Rzep wykonany jest z poliamidu i ma gramaturę 300 g/m² ± 10 %. Taśma świetnie współpracuje z dowolną tkanią lub materiałem i jest idealna do szeregu zastosowań. 

· Taśmy z haczykami i pętelkami sprzedawane są oddzielnie.

· Dostępne szerokości: 38mm 

Dlaczego Velcro®?

Velcro® jest rozpoznawalną na świecie marką, a sam rzep cechuje się bardzo wysoką jakością. Produkt posiada certyfikat Oeko-tex oraz spełnia najwyższe normy ISO 9001.

Pionierzy Velcro® spędzili lata na wprowadzaniu swojego asortymentu do prawie każdego sektora, od wojskowego po kosmiczny.

Nie bez powodu zdecydowaliśmy na stosowanie tylko rzepów Velcro®. Na rynku dostępne są setki firm oferujących taśmy rzep, ale tylko garstka może zapewnić klientowi gwarancje jakości.

Oba elementy (haczyk i pętelka) posiadają bezkonkurencyjnie długi cykl życia. Zużycie rzepa spada do poziomu 50% dopiero po wykonaniu 10 000 cykli (tj. złączeń i rozłączeń). 

Z uwagi na wszechstronne zastosowanie, rzep wykorzystywany jest w produkcji odzieży wojskowej, artykułów medycznych (np.: ortezy), w branży lotniczej oraz automotive. Rzepy mogą być używane do każdego rodzaju szycia. Posiadają szereg zastosowań i świetnie zastępują guziki, zatrzaski oraz zamki błyskawiczne.

Parametry:

Dane producenta

Contec Sp. z o.o.
Janika 4
95-050 Konstantynów Łódzki
Poland

42 227 11 40
info@contec.pl

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: